Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Ευ.Βενιζέλος: Θρίλερ για να κρατηθούμε όρθιοι

Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε ανακριβή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί επιβολής νέων μέτρων. 

Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. Αυτό το θέμα, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε συναινετικά και με ενότητα. «Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο στόχος μας να κάνουμε όλα όσα προβλέπει η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου είναι αναγκαίος και ζωτικός όχι μόνο για το κράτος αλλά και για κάθε πολίτη, κάθε νοικοκυριό, επιχείρηση για κάθε άνεργο. Αυτό είναι το στοίχημα και αυτό πρέπει να το προσεγγίσουμε όλοι με υπεύθυνο τρόπο, ενωμένοι, συναινετικά λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο, ο οποίος δυστυχώς εξακολουθεί να ακούει πράγματα που είναι ατεκμηρίωτα και ανεύθυνα ακόμη κι αν λέγονται με αφέλεια και καλή πίστη. Όταν αυτά που λέγονται είναι ανακριβή, αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια και αντίδραση στο εσωτερικό της κοινωνίας» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.
  
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2011 ως έναν από τους δυσκολότερους, καθώς μοναδικό μέλημα να υπάρξουν πρωτογενή πλεονάσματα το 2012. Το θρίλερ, όπως είπε, συνεχίζεται προκειμένου η χώρα να σταθεί όρθια. 

«Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι δύσκολος γιατί η εκτέλεση του το τελευταίο τρίμηνο που είναι και το πιο κρίσιμο συνέπεσε δυστυχώς με μία φάση πολύ μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής αβεβαιότητας και ανασφάλειας που δεν ήταν μόνο ελληνική αλλά ευρωπαϊκή και παγκόσμια».


Πηγή : real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας: Η Γνώμη σας για την συνέχεια της σελίδος μας;

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύνδεση με αξιόπιστες σελίδες.

our visitors are from around the world